Wednesday, November 12, 2014

CARA MENCUCI BIOSELEZA YANG TELAH DIGUNAKAN ... BY FADZLINA RAHMAN

CARA MENCUCI BIOSELEZA YANG TELAH DIGUNAKAN ... BY FADZLINA RAHMAN


Alkisah tersebutlah kisah tentang cara pembasuhan tuala wanita Bioseleza ini.... huhu....

hmmmm.... tengok... sampai tang cuci pad pun... mak ajar nih.... huhu...

Camni... ada kawan yang beli & suka sangat guna pad nih... tapi, lepas tu bulan depannya dia cakap... "Achik, aku taknak dah pakai pad kau nih sebab nak basuh susah..."

MasyaAllah.... my friend, cara membasuhnya teramatlah senang..... compare dengan pad yang biasa2 tuh....

Camni caranya kawanku:

  1. Koyakkan sikit hujung tuala wanita yang telah digunakan tu
  2. Halakan ke dalam lubang toilet
  3. Cucurkan air di bahagian tengah tuala wanita tersebut
  4. Gel berubat di dalam tuala wanita itu akan keluar ke dalam lubang toilet tersebut
  5. Flush kan kesemua gel yang jatuh di dalam lubang toilet itu (ini kan biodegradable gitewwww... so, toilet takkan tersumbat)
  6. Basuhkan permukaan luar tuala wanita bioseleza macam biasa
  7. Buangkan

hmmm... senang tak? senang kan? sangatttttttt.... tangan pun tak kotor & tak berbau... gel pon tak bersepah2 di lantai bilik air.... lagi hygiene gitew...

moral of the story... semua benda yang kita buat mesti ada solution nya... kalau kita tak tahu... kita tanya... sebab kalau kita terus jump into one bad conclusion... its may give bad effect  & impression to the other people...

para pembaca blog ku sekelian.... saya sangat2 menyarankan kita bertukar kepada tuala wanita yang lebih sihat demi kesihatan berpanjangan Miss V kita... Mencegah lebih baik dari mengubati....

Jom kita ceciter tentang harga tuala wanita ini... sebab apa? sebab ramai yang pm saya tanya harganya... hmmm... apa la sangat harga tu berbanding dengan kesihatan jangkapanjang kita kannnn...?

Jom tengok:

Utk harga tuala wanita ini... adalah seperti di bawah....


Bio Seleza Mixed Set :
30 pcs x 2 pack pantiliner
10 pcs x 2 pack pad siang
8 pcs x 1 pack pad malam
8 pcs x 1 pack pad malam extra panjang
Price
Harga Bio Seleza Retail SM/SS RM142/RM145; 

Ahli SM/SS RM123/RM126
=Total 96 pcs

Bio Seleza Day Safe :
10 pcs x 6 pack pad siang
Price
Harga Bio Seleza Retail 
SM/SS RM139/RM142;  
Ahli SM/SS RM120/RM123
=Total 60 pcs

Bio Seleza Panty Liner :
30 pcs x 6 pack pantiliner
Price
Harga Bio Seleza 
Retail SM/SS RM150/RM153;  
Ahli SM/SS RM130/RM133
=Total 180 pcs


Bio Seleza Feminin Pad (Night Safe) :
8 pcs x 6 pack pantiliner
Price
Harga Bio Seleza 
Retail SM/SS RM139/RM142;  
Ahli SM/SS RM120/RM123
=Total 48 pcs


(Harga di atas tidak termasuk harga pos yer)

Spesifikasi teknikal tuala wanita tersebut adalah seperti di bawah....






Kawan, apa tunggu lagi... jom pm laju2 ke 0137461811...


Luv,
fazz

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...