Monday, September 30, 2013

Testimonial : Bio Velocity Sleep Mate (BVSM)


Salam Semua,
Apabila lebih ramai yang tampil kehadapan berkongsi kebaikan pelapik tilan Bio Velocity Sleep Mate, maka penggunaannya menjadi semakin popular pada masa kini.

Tidak dinafikan lagi ianya terbukti mampu mengekalkan keseimbangan dan kesihatan anda secara mudah dengan kuasa penyembuhan BV Sleep Mate.

Pelapik tilam ini khas dibuat untuk memenuhi keperluan individu anda. Ianya mampu menolong membetulkan frekuensi yang tidak harmoni, meneutralkan gelombang berbahaya sambil menguatkan gelombang positif yang membentuk aura yang sihat dalam organisma.

Dengan mempengaruhi pengaliran tenaga, kita boleh menyihatkan badan dengan mencapai tahap kesihatan yang sempurna, mengimbangkan dan meningkatkan keseluruhan aktiviti badan dan minda.

Apabila anda bangun daripada tidur, anda berasa lebih cergas dan bertenaga. Dalam penggunaan jangka masa panjang, ia memberi manfaat kepada badan di mana ia boleh mengekalkan kesihatan kita, meningkatkan sistem imun dan juga memberi hidup yang berkualiti.

Saksikan demo penggunaan BVSM di Stokis B49 Selayang:Baik untuk anda yang sibuk seharian di tempat kerja. Baik juga untuk ibu-ibu yang masih berada di dalam pantang selepas bersalin. Baik juga untuk kanak-kanak. Baik juga untuk orang tua. Pendek kata, penggunaannya baik untuk semua...

Apa tunggu lagi? Boleh hubungi saya, 0137461811 sekarang untuk set anda, ibu anda, ibu mertua anda dan anak-anak anda.

See you!...

Luv - Fadzlina

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...