Sunday, January 15, 2017

TEMPAT MAKAN BEST DI PENANG --> IKAN BAWAL GORENG SEDAP DI WARUNG TERSEMBUNYI... By Fadzlina Rahman


Lokasinya agak tersorok... tetapi pelanggannya ramai... Itulah Warung Ikan Bawal Goreng Kak Mah dan Abang Din. Lokasinya terletak di Lorong Perusahaan Maju 1, Kawasan Perindustrian Prai Fasa 4, 13600 Prai, Pulau Pinang.

Boleh waze kan "Warung Ikan Goreng Kak Mah & Abang Din" untuk memudahkan pencarian anda....

atau google map di sini : https://goo.gl/maps/y6MBJ8uhMY82

Kalau tak jumpa gak... boleh cari Molex sign... terus sampai hujung jalan & belok kiri... warung tu kat belah kiri tu la...

Kami makan di sini 2 hari berturut2... Ini adalah kerana lauk2 simple yang dihidangkan di warung ini. Kata orang tu.... Simple tetapi mengenyangkan.... 

Harga pun reasonable & ianya sangat sesuai dengan kami...


Menu Di Gerai Kak Mah... 👇👇👇



Kak Mah... cashier

Pilihan kami tentunya lah ikan bawal goreng, sambal belacan, ikan bawal masak kari (orang utara kata -> masak gulai) dan kicap....




Close-up sikit.... 😁😁😁 

Ikan bawal goreng

Kari Kepala Bawal

Sambal Belacan

Kenyang perut senang hati...💋💋💋

Kenyang perut senang hati...💋💋💋

Muka kenyang selepas makan... hehe 👇👇👇👇👇👇






Day 2.... 👇👇👇

bila budak2 request nak makan kat sini lagi... simple and mengenyangkan katanya... OKlah... kami ikutkan aje..






Pendek kata, tak menyesal lah makan kat sini... 

Makanan simple jer , warung pun tersorok tapi memang serious ramai orang... korang pun patut cuba tau....


How the good things spread... me, from KL pun datang cari tempat nih.... 💓💓💓

OKla... harap, membantu korang yang sedang cari tempat makan best di Penang.... 

Korang boleh gak ke FB Kak Mah & Abang Din di --> sini.

Good Luck! 

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...