Saturday, November 12, 2016

COCONUT SHAKE DI MELAKA YANG MESTI ANDA CUBA.... By Fadzlina Rahman

COCONUT SHAKE DI MELAKA YANG MESTI ANDA CUBA.... By Fadzlina Rahman

🍯🍯🍯🍯🍯🍯🍯🍯🍯🍯

1) Klebang Original Coconut Shake ðŸŒ´

Syafeeqa Aneesa di depan pintu gerbang masuk


Kami datang weekday, so.. kuantiti pelanggan yang berkunjung masih manageable la.... not so crowded... Alhamdullillah...



Satu cawan ni tak sampai RM3.00 pon. Saya ambik kesempatan ini untuk makan coconut shake ini dengan nasi lemak -> macam orang lain jugak...

Sebungkus nasi lemak dlm RM1.40... okla...

Tapi, kalau dah level kelaparan.... boleh gak la capai 5-6 bungkus nasi lemak tu sekali makan... hehe... 


Us...


After makan2 kat sini, kitorang p jalan2 plak... nak kosongkan perut untuk cuba another coconut shake yang tersohor di negeri ini...

2) Batu Berendam Coconut Shake ðŸŒ´




Of course la its being located at Batu Berendam, Melaka la kan....  hmm... tak susah pun jumpa... waze kan aje...😉


Tapi, masa kami sampai tu hujan renyai-renyai dan hari hampir malam... 

Walaupun agak sejuk, kami tetap ingin mencuba coconut shake di sini... 



Ada 3 kategori coconut shake iaitu coconut shake biasa, coconut shake special (satu scoop ice cream) & coconut shake doube special (dua scoop ice cream).

Kami order satu double special, 2 special dan 2 biasa.... hmmm... yummy!... 💓💓💓


Bila dah sampai Melaka, memang tak Melaka lah kalau tak makan dengan nasi lemak dia... hehehe....






Yang best nyer kat sini adalah, mereka provide air tambah percuma. So, bila dah makan2 tu... masih haus... tambah jer air yang di provide di atas meja di kedai tersebut.


👆👆👆 2 tempat untuk anda cuba coconut shake di Melaka.... Jangan tak cuba! rugi nanti.... Selamat Mencuba! ðŸ˜—😗😗


No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...