Thursday, June 23, 2016

LANGKAWI 2016... By Fadzlina Rahman

LANGKAWI 2016... By Fadzlina Rahman

❅❅❅❅❅❅❅❅❅❅❅❅❅

E.eh macam trend pulak... 2 tahun sekali p Langkawi... hehe...

Kali ni, last minute plan. Borak-borak terus terasa nak pegi... Apa lagi, itenari pon last minute la.... huhu (>‿◠)✌

Trip kali ini 6D5N sahaja....

Sewa kereta dalam RM600.00... okla kan... time cuti sekolah....  dalam masa 6hari tu, berikut adalah itenari yang dibuat:

Day 1 : 
Flight via Malindo (from Subang to Langkawi)
Makan tengahari di Langkawi
Check in Hotel
Jalan-jalan

Day2:
Swimming Pool
Makan Tengahari
Langkawi Geopark

Day3:
Swimming Pool
Makan Tengahari
Langkawi Wildlife Park
Pantai Pasir Hitam
Pantai Chenang

Day4:
Galeri Perdana
Kilim Geoforest Park
Langkawi Craft Complex
Faizy Crystal Glass Blowing Studi0
Tanjung Rhu

Day5:
Swimming Pool
Shopping 
Swimming Pool

Day6:
Shopping
Dataran Lang
Flight via Malindo (from Subang to Langkawi)

Dah dulu share itenari. Nanti, kita share lagi yer...  💕💕💕


Wednesday, June 22, 2016

Tarikh Akhir Pengeposan Menggunakan Khidmat Pos Laju 2016... By Fadzlina Rahman

Tarikh Akhir Pengeposan Menggunakan Khidmat Pos Laju 2016... By Fadzlina Rahman

💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕

Tarikh akhir pengeposan menggunakan khidmat pos laju untuk barang anda sampai ke tangan anda sebelum hari raya adalah pada 29/6/16.

Jadi, cepat2 rancang tarikh pengeposan anda!

Terima kasih.... 


Sunday, June 5, 2016

KUIH RAYA KEBABOOOOOM... (✿◠‿◠) ... By Fadzlina Rahman

KUIH RAYA KEBABOOOOOM... (✿◠‿◠) ... By Fadzlina Rahman

★★★★★★★★★★

Kuih evergreen... bukan sahaja time raya... time tak raya pon boleh makan jugaaaa....

Tak payah susah-susah nak uli. Almaklum, ibu-ibu sekarang banyak yang bekerja dan sibuk...

So, apa kata ibu-ibu cuba pula kuih siap dimakan ini... rasanya sedap... harganya pun berpatutan...

Senarai kuih yang ada:

1) Marble Shortbread (41 - 42 biji)
2) Kapit Kacang (48 - 50 biji)
3) Kapit Cokelat (48 - 50 biji)
4) Bangkit Cheese (70 biji)
5) Tops Crispy (48 - 50 biji)
6) Samosa Ayam (420gram)
7) Salju d'Paris (45 - 46 biji)
8) Kacang Power (545gram)
9) Crunchy Crunch (45 biji)
10) Rempeyek (550gram)

Sedapkan... nampak sedap jer... huhu... bukan hanya nampak sedap! MEMANG SEDAP!

follow insta... atau find hashtag kami di inta : #kuihrayafadzlinarahman

Jom tengok butir-butir terperinci...

PM cepat-cepat ke 0137461811 untuk order... 
























Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...