Sunday, November 29, 2015

PROMOSI BBPLUS COLLAGEN (SEHINGGA 31.12.15)... By Fadzlina Rahman

 
♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡
PROMOSI BBPLUS COLLAGEN (SEHINGGA 31.12.15)... By Fadzlina Rahman
♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡
 
 
Hmmm.... ada yang tak perasan ke BB Plus Collagen ada promosi sehingga 31.12.2015.
 
Apa yang terkandung di dalam promosi ini??? ✿✿✿
.
❤ 4 kotak BBPlus Collagen
❤ PERCUMA 1 kotak BBPlus Collagen
❤ PERCUMA sehelai beg BBPlus Collagen
.
HARGA : RM 660.00
.
PENJIMATAN : RM165.00
.
Sungguh BERBALOI-BALOI.... ✿✿✿
.

♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡
Antara Kebaikan BBPlus Collagen:
♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡

 
Ia bertindak dengan 3 mod iaitu:
 
1) MEMULIH : Menggalakkan perbersihan mikro, menggantikan peptida kolagen bagi rantaian kolagen yang telah rosak atau lemah.
2) MEMBINA : menguatkan dan melindungi rantaian kolagen melalui proses antioksida
3) MEMPERBAHARUI : Menggalakkan pertumbuhan dan penghasilan sel kolagen baru
.
.
.
So, dapatkan set promosi ini dengan harga yang berbaloi-baloi....
.
pm ke 0137461811 sekarang.
.
 
 
 
 
 
 
 

Thursday, November 26, 2015

PROMOSI ISTIMEWA PREMIUM BEAUTIFUL (SEHINGGA 31.12.15)... By Fadzlina Rahman

❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀

PROMOSI ISTIMEWA PREMIUM BEAUTIFUL... By Fadzlina Rahman

❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀

Hi all... apa khabar semua? Harap2 sihat la yer....

Hmmm... ada ramai yang masih tak aware yang Premium Beautiful ada buat promosi sehingga 31 Disember 2015... hmmm... sangat berbaloi2.... Jika ada niat nak memiliki set pembentukan badan ini... inilah masa yang sesuai!

Ada 2 pilihan sama ada nak Set Promosi A atau Set Promosi B:

SET PROMOSI A (REBAT RM150.00)

Pilihan mana-mana Set Premium Beautiful Classic atau Elegance (harga bermula dari RM2,120.00)


SET PROMOSI B (REBAT RM400.00)

Pilihan 2 set Premium Beautiful seperti di bawah:
     ❁ (set elegance + set elegance) ATAU 
     ❁ (set classic + set classic) ATAU  
     ❁ (set classic + set elegance) 

(harga bermula dari RM4,240.00)

Grab peluang KEEMASAN ini.... pm sekarang ke 0137461811.
 


 

Monday, November 9, 2015

TIPS... UNTUK YANG MALAS LIPAT KAIN.... BY FADZLINA RAHMAN

TIPS... UNTUK YANG MALAS LIPAT KAIN.... BY FADZLINA RAHMAN


hehehe... sentap tak? sentap tak? haruslah sentap kan... especially untuk ibu-ibu yang bekerja seharian di pejabat... balik-balik tengok kain berlonggok-longgok kalahkan gunung everest... hihhi...

dah tu... yang ada anak kecik2 lak lain plak cabarannya... kita lipat, dia tolong kirai... kita lipat, dia tolong kirai lagi... hihi... sampai sudah... kita main lipat-kirai jer ngan mereka....

Ni ada satu tips yang paling MUDAH nak follow...

Gini.... Tips nya adalah... SATU BAKUL -> SATU ORANG... 


Ayah - satu bakul
Ibu - satu bakul
Abang Long - satu bakul
Kak Ngah - satu bakul
Abang Chik - satu bakul


Ha.... kan senang gitu... pastu, malam2 ke... kita bawak bakul2 tu kat depan TV & kita lipat sama-sama bakul masing-masin tuh...

Kiranya kalau seminggu tak dan lagi nak melipat tuh... masih OK lagi la sebab masing2 boleh cari baju masing2 dengan mudah... hihi... gitewwww....

Senangkan? Jom share... especially utk ibu2 yang tak dan nak lipat baju hari2... :-)








Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...