Tuesday, October 27, 2015

lagi.... KEBAIKAN BIOSELEZA... by Fadzlina Rahman

lagi.... KEBAIKAN BIOSELEZA... by Fadzlina Rahman



Hari ni, kita share lagi tentang kebaikan/kelebihan NYATA bioseleza nih....

Sebab asal kenapa ianya diciptakan... untuk membantu wanita di luar sana mendapatkan tuala wanita yang berkualiti & membantu menghindarkan golongan wanita daripada terperangkap dengan penggunaan tuala wanita yang direka menggunakan 'recycle paper'.

Di antara kebaikan/kelebihannya:

1) Memberi tenaga
2) Mengurangkan 'period pain'
3) Mengurangkan keputihan
4) Melancarkan 'period flow'
5) Menghilangkan bau pada Miss V anda
6) Anti Bakteria
7) Anti kebocoran
8) Mudah dicuci


Jommm... bertukar kepada tuala wanita yang lebih berkualiti...

pm to 0137461811 untuk order atau merisik2 peluang bisnes yang ada....

psssttt...pssssttt ... ada yang kata bioseleza bantu jimatkan bil elektrik rumah... betulke? huhu

Ilustrasi di bawah adalah gambar tuala wanita cap X dan Y yang diuji ... hmmmm....



Monday, October 26, 2015

BIO SELEZA BOLEH JIMATKAN ELEKTRIK?... By Fadzlina Rahman

BIO SELEZA BOLEH JIMATKAN ELEKTRIK?... By Fadzlina Rahman



Bio Seleza boleh jimatkan elektrik? Hmmm... ramai yang melompat2 pm & tanya... Dan, tak ramai juga yang buat statement 'mengejek'.... hmmm... biasalah orang kita kannn.... buat produk taknak... ejek produk orang biasanya nakkkk.... huhu

Apa-apa pun, ce try dulu... ok tak? kalau ok... molekla tu... :))

Ramai yang nak penjelasan ilmiah berhubung perkara ini dari saya... hmmm.... memandangkan saya grad sebagai Jurutera Elektrik; I think I can explain it in a simple way...

Anyway, bukan sekarang yer... sebab, saya taknak ayat2 penerangan saya itu di'viral'kan nanti... huhu....

Anyway, yang tak tahu rupa bentuk bioseleza tu... hmmm... rupanya seperti di bawah ini... 

Produk tuala wanita a.k.a sanitary pad yang paling selamat & mempunyai tenaga luar biasa ini memang istimewa...

Nak tahu sebab nya? tunggu di next entry yer.... 



luv.... 
fazz
0137461811
https://www.facebook.com/fadzlina.rahman

Thursday, October 15, 2015

MINERAL COFFEE & ALFAFA TESTIMONY (sambungan)... by Fadzlina Rahman

MINERAL COFFEE & ALFAFA TESTIMONY (sambungan)... by Fadzlina Rahman


Sambung lagi kebaikan Mineral Coffee dan Alfafa ni... dari group #GLAMPRENEUR.... hmmmm... group kiter la tewww....

1) Lawas dan Mudah Buang Air Besar





2) Badan Ringan. Perut Buncit Semakin Kurang





3) Rasa Kenyang. Diabetes Turun




4) Migrain Hilang. Berat Badan Turun 1kg Dalam Masa Seminggu




5) Gastrik Hilang. Badan Rasa Ringan




6) Rasa Segar. Diabetic Turun.





7) Bacaan Kencing Manis Turun



Nak cuba juga tak? jom pm... ke 0137461811.

Follow ramai2 & be friend with me di Facebook as 
Fadzlina Rahman & di instagram sekali eh...

:-)... fazz

Wednesday, October 14, 2015

INGIN MENJANA INCOME TANPA PERLU ADA PRODUK SENDIRI?... by Fadzlina Rahman


INGIN MENJANA INCOME TANPA PERLU ADA PRODUK SENDIRI?... 




Di sini, kami ingin membuka peluang untuk anda yang ingin menjadi AGEN DROPSHIP DAN STOKIS  untuk produk di bawah ini.



**SYAFEEQA JEWEL SKIN CARE PRODUCT**




Kelebihan produk:

- Memberi kelembapan pada kulit wajah
- Mengecilkan pori-pori
- Mengekalkan keremajaan kulit
- Anti kedutan
- Mencerahkan kulit wajah
- Membantu dan mengurangkan jeragat/jerawat dan pigmentasi kulit

Margin Keuntungan:

sehingga RM40.00 per set!


---------------------------------------------------------------

BERMINAT NAK JADI DROPSHIP?

Sila Whatsapp

"DROPSHIP SYAFEEQAJEWEL" ke 0137461811

---------------------------------------------------------------

Saturday, October 3, 2015

RESEPI APAM BERAS KAK JUNE... By Fadzlina Rahman

RESEPI APAM BERAS KAK JUNE... By Fadzlina Rahman


Salam Semua... Hari ni hari Ahad... hujung minggu... daripada duduk sesaja kat rumah... baik spend masa sikit dengan anak-anak... Almaklum... 5 hari dah kerja... keluar matahari lom keluar lagi... balik rumah plak bila matahari dah tersumbat kannnn.....

Malam pulang rushing nak siapkan makan anak2, ajar anak2 mengaji, buat kerja sekolah... lepas tu tidur... tak dan nak spend masa buat kerja together-gether macam nih dengan mereka...

Oh ya... Resepi ni, saya ambik dari June Ahmad.... resepi dia memang mudah dan senang nak follow....

Try la follow dia kat FB as June Ahmad...

Nih ha resepinya....

Bahan-bahan:

3 cawan tepung beras
1 cawan tepung jagung
1 1/2 cawan gula (boleh dikurangkan)
1 pek yis mauripan (11 gram)
*** gaul semua bahan & ketepikan

2 cawan nasi sejuk + 3 cawan air
*** blend hingga hancur dan halus

Cara:
Masukkan nasi yang diblend tadi ke dalam bahan tepung...
Gaul sebati dan biarkan perap sekurang-kurangnya 1 jam...
Boleh diwarnakan ikut kesukaan...
Masuk dalam acuan @ loyang kukus dalam 45 minit atau sehingga masak...
Kalau acuan kecil2, kukus lebih kurang 20 minit...

** acuan perlu disapu minyak dahulu supaya apam tidak melekat pada acuan

** tudung periku pula perlu dibalut dengan kain supaya wap tidak jatuh pada apam

Bahan-bahan ni diadun oleh anak saya yang darjah satu tu...

Tenkiu June Ahmad sebab share resipi ni... Sekarang, anak2 saya pun dah reti buat & nak bisnes kat kawan2 plak katanya... ekekeke...

Panjang pahala awak June Ahmad... terima kasih...

Nih ha... hasil hari ni oleh chef2 cilik saya... yang akan menjadi jutawan muda yang patuh syariah pada masa depan nanti... Insyaallah.....

Okla... first try kannnn.... boleh improve dari masa ke semasa nanti....


luv - fazz
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...