Thursday, April 9, 2015

#PBWONDERS & TESTIMONIAL PREMIUM BEAUTIFUL...Part 3.... BY FADZLINA RAHMAN

#PBWONDERS & TESTIMONIAL PREMIUM BEAUTIFUL...Part 3.... BY FADZLINA RAHMAN


Hai Uols.... hari nih... nak share lagi sikit testimonial Premium Beautiful yang GLAM collect dari clients.... Ramai yang ingat Premium Beautiful ni untuk kuruskan badan aje... hmmm.... banyak lagi yang Premium Beautiful boleh buat tau sebenarnya... Jom kita tengok....


TESTIMONI #7

-> Kenaikan berat badan lepas bersalin
-> Bentuk badan tidak kemas

Client ni mula mengamalkan set kurus bajet selepas 3 hari bersalin. & mula memakai Premium Beautiful selepas hari ke-20. Selepas habis pantang, client ini berjaya menurunkan berat badan sebanyak 61kg. Perghhhh... banyak tu!
Pengambilan set kurus bajet semasa berpantang dapat Boost pengeluaran susu... & ianya selamat diamalkan semasa berpantang & semasa menyusukan anak.
Selain itu, client dapat semula bentuk badan nya yang cantik... Alhamdullillah



TESTIMONI #8

-> Slip Disc


Alhamdullillah, client semakin OK dan tak perlu jalan berpapah & tak perlu proceed dengan operation. Client happy dan kami pun happy juga. Nak tahu tak? Some therapist memang akan suggest orang2 yang mempunyai masalah ini untuk memakai support / bengkung.... hmmm... so, that's why la orang2 lama memang amalkan pemakaian bengkung nih.... :-)



TESTIMONI #9

-> Berat Badan Berlebihan


Client berjaya turunkan berat badan sebanyak 4kg dalam masa 2 bulan. Caranya, beliau amalkan set kurus bajet & pemakaian Premium Beautiful. Hmmm.... a good start utk orang2 yang cuba nak turukan berat badan....



Actually, pemakaian Premium Beautiful ini memang mendatangkan kebaikan kepada si pemakai. Tapi, pemakaian mestilah konsisten.... dan yang paling penting.... si pemakai perlu lah mendapat khidmat nasihat daripada yang pakar... yang authorized... yang terlatih.... So, kita boleh advise the best size to wear... suit with your body....

PB ni... lifetime warranty... So, don't worry la... Lepas tu, boleh bayar secara installment & now ada offer rebate sejumlah RM150 - RM350 (TnC applied)....


So, calling-calling la pada sapa2 yang nak mencuba atau yang nak mendapatkan konsultansi percuma...

0137461811 (Fadzlina Rahman)


No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...