Tuesday, April 7, 2015

#PBWONDERS & TESTIMONIAL PREMIUM BEAUTIFUL... Part 2... BY FADZLINA RAHMAN

#PBWONDERS & TESTIMONIAL PREMIUM BEAUTIFUL... Part 2... BY FADZLINA RAHMAN


Hai Uols.... hari nih... nak sambung share testimonial Premium Beautiful yang GLAM collect dari clients.... Ramai yang ingat Premium Beautiful ni untuk kuruskan badan aje... hmmm.... banyak lagi yang Premium Beautiful boleh buat tau sebenarnya... Jom kita tengok testimonial2 lain....


TESTIMONI #4

-> Berat Berlebihan (Over Weight)
-> Bentuk Badan Tidak Kemas 

Instant shaping ni membuatkan Client sangat happy. Lipatan lemak-lemak yang tidak terkawal sebelum ini  hilang... Bila bentuk badan kita sempurna, tahap keyakinan diri kita pun meningkatla kannn....


TESTIMONI #5

-> Berat Berlebihan (Over Weight)
-> Bentuk Badan Tidak Kemas 

Client ni amalkan #setkurusbajet & Premium Beautiful yang konsisten dah nak dekat2 date kahwin. So, dalam masa 2 bulan dah turun berat badan sebanyak 6kg. 6kg banyak tau! Tengok shape pun lebih kemas... Muka pon dah tak kembang kan... comel gitewww.... 


TESTIMONI #6

-> Susah Nak Mengandung


Selepas 7 tahun menunggu... akhirnya client ini berjaya mengandung... Alhamdullillah... Ini bukan testimoni pertama yang kami perolehi untuk yang try to conceive tau! 



Share 3 testimonial dulu... nanti Fazz share lagi dalam post yang akan datang yerr... Semoga ianya membantu anda-anda di sana...

Luv... Fadzlina Rahman (0137461811)

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...