Wednesday, March 11, 2015

SET KURUS BAJET... #setkurusbajet

SET KURUS BAJET... #setkurusbajet

Salam all...

rata-rata orang sebut berkenaan #setkurusbajet... hashtag kami di instagram dah jadi macam tsunami... seronokkan?

ramai yang call tanya... Fazz, #setkurusbajet tu berapa RM? tengok testimoni macam OK jer...

Dear, ofkos la OK sebab kita sediakan yang baik2 aje untuk semua... produk kita tidak mengandungi unsur2 yang boleh membahayakan badan anda... Yang baik2 sahaja... dan yang sihat sahaja untuk anda...

Dan, yang paling kagum bila set ini berjaya melihatkan hasil hanya selepas beberapa minggu menggunakannya.

Hmmm... APA DIA TU #setkurusbajet?

-> #setkurusbajet mengandungi 3 elemen yang utama iaitu:

  • Garlic (antara kebaikannya : mengurangkan kolesterol dalam darah)





  • Biovelocity Alfafa (memberikan nutrien & tenaga sepanjang hari)





  • Mineral Coffee (burn fat & garam buluh yang ada di dalamnya memberikan kandungan mineral yang sangat baik & diperlukan oleh badan)
 

Semua tu merupakan pemakanan yang sihat yang membantu pengguna menguruskan badan secara sihat kan...

Ia memberikan nutrien yang sempurna di samping membantu proses detoksifikasi.

bolehlah refer pada entry-entry saya sebelum ini untuk kebaikan elemen2 yang saya sebutkan di atas.

Hihi... semua basic2 elemen kan... Fazz ingat dulu masa nak berurut lepas bersalin... makcik bidan siap suruh makan garlic lagi... sebab nak buang angin dalam badan & nak bagi urat lembut katanya....

Sekarang kita takyah la tumbuk bawak putih tuh... kita dah ada dalam kapsul dah... ambik -> masuk dalam mulut -> telan (tolak sikit dengan air)... hmmm... rasa bawang putih pon tak dan nak singgah kat lidah... you..... 

Dah ada yang mudah... kenapa nak yang payah kannn....?

Jommm... apa tunggu lagi... buang semua angin kus-kus yang ada dalam badan kita... buang semua kolesterol dalam badan dengan bantuan garlic nih....

pm...pm... jangan tak pm... 0137461811... Fazz sedia berkongsi & membantu

#setkurusbajet memang terbaik!!!!

luv : fadzlinarahman

twitter/instagram : fadzlinarahman
FB : Fadzlina Rahman

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...