Monday, March 23, 2015

JALAN-JALAN GERMANY... BY FADZLINA RAHMAN

JALAN-JALAN GERMANY... BY FADZLINA RAHMAN


Malaysia - China - Germany #fadzlinarahmantravelog


Loyalty is GOOD but... too loyal to your boss will makes your head jammed and cracked! Its dangerous to yourselves... Harm to your body, health as well as your brain!

SO... its time to have a VACATION! to rest... to relax... to get rid of all the crazy things at office...

Actually... me, who are the one need the vacation... because my hubby was assigned for an assignment with SIEMENS about 7 days... 

Its OK for me... as long as I went there NOT for work... 

My "santai" destination were Germany & Turkey!!!

Yahooooo...... I love it!

WE (Aqeela - my lil princess, Hubby & I) together in this trip.... 

We are not so familiar about other's country... but, we try our BEST to suit ourselves for it... We took 10 days for the vacation!

Our MH036 from Malaysia to Frankfurt was departed at 12.30 am... and reach frankfurt at 6.30 am (frankfurt time)... It took more than 12 hours to reach Frankfurt....

Wargh.... so "sejuk" & praise to Al-Mighty God... for giving me the opportunity to see the beauty of all this... Syukur... Syukur Alhamdullillah...

We need to take another flight to reach Erlangen... We will stay at Erlangan for another 7 days... :-).... Best nyerrr....

Lets Enjoy our picture taken during our trip at Germany... So many #selfie and #wefie taking from my Samsung Mobile Phone since I didn't bring my monopod along....

At KLIA:








Touched Down Frankfurt & Frankfurt Town:







 Erlangan - We stayed at Grauer Wolf








Erlangan - Exploring Germany (From Erlangen to Bamberg)









 Erlangan - Exploring Germany (From Erlangen to Munich/Munchen) : BMW Museum









Erlangan - Exploring Germany (From Erlangen to Munich/Munchen) : October Fest







Erlangan - Exploring Germany (From Erlangen to Munchen) 




Erlangan - Exploring Germany (From Erlangen to Bamberg to Munchen) : My lil princess... Aqeela

Aqeela at Munchen

Aqeela at Erlangan : Botanic Garden

Erlangan - Botanic Garden








Erlangan - Exploring Germany (From Erlangen to Nurnberg/Nuremberg) : City in a Castle. A must see view of Nurenberg City from top.


















Erlangan - Exploring Germany (Halal Food) : Avrasya






 Erlangan : Scarft & Winter Coat






 Off to Turkey




I love my trip... 7 days ain't enough for me to explore more... I must come here again one day... I will bring along all my kids... and my mom too...

My travelog story can be found at #instagram... Find #travelogfadzlinarahman and you will see more... Enjoy reading babe!

Turkey Trip will be continued at another writing yerrrr....

See you very soon...

Luv - fadzlinarahman (instagram), Fadzlina Rahman (twitter & Facebook)




Friday, March 20, 2015

Lagi Kebaikan Premium Beautiful...



  1. Membantu mendapatkan bentuk badan lebih cantik, ada shape dan juga kurus yang menarik.
  2. Membantu mereka yang sedang cuba nak dapatkan anak - Premium Beautiful mampu mengimbangkan hormon dalam badan wanita, melancarkan darah, menguatkan dan juga menyuburkan rahim.. (Ada testimonial utk ini juga)
  3. Membantu untuk mengurangkan risiko menghidapi cyst/fibroid dan ia juga membantu mengecutkan cyst (bg sesiapa yg menghidapinya)
  4. Membantu meningkatkan metabolisma dalam badan... lagi tinggi metabolisma, lagi cepat badan kurus..dan sistem pencernaan pun akan lancar...
  5. Membantu badan berada di dalam postur yang betul. Sebab ia ada 7 dawai halus yg menyokong tulang belakang (certified by : American,Canadian dan juga QUEBEC chiropractic Association)

  6. Membantu mengurangkan sakit migrain dan juga penyakit gastrik.

  7. Membantu melancarkan haid

  8. Bagus juga untuk ibu2 yang menyusukan anak!

  9. Membantu mempercepatkan proses pengecutan rahim untuk ibu-ibu yang baru melahirkan.

Wednesday, March 11, 2015

SET KURUS BAJET... #setkurusbajet

SET KURUS BAJET... #setkurusbajet

Salam all...

rata-rata orang sebut berkenaan #setkurusbajet... hashtag kami di instagram dah jadi macam tsunami... seronokkan?

ramai yang call tanya... Fazz, #setkurusbajet tu berapa RM? tengok testimoni macam OK jer...

Dear, ofkos la OK sebab kita sediakan yang baik2 aje untuk semua... produk kita tidak mengandungi unsur2 yang boleh membahayakan badan anda... Yang baik2 sahaja... dan yang sihat sahaja untuk anda...

Dan, yang paling kagum bila set ini berjaya melihatkan hasil hanya selepas beberapa minggu menggunakannya.

Hmmm... APA DIA TU #setkurusbajet?

-> #setkurusbajet mengandungi 3 elemen yang utama iaitu:

  • Garlic (antara kebaikannya : mengurangkan kolesterol dalam darah)





  • Biovelocity Alfafa (memberikan nutrien & tenaga sepanjang hari)





  • Mineral Coffee (burn fat & garam buluh yang ada di dalamnya memberikan kandungan mineral yang sangat baik & diperlukan oleh badan)
 

Semua tu merupakan pemakanan yang sihat yang membantu pengguna menguruskan badan secara sihat kan...

Ia memberikan nutrien yang sempurna di samping membantu proses detoksifikasi.

bolehlah refer pada entry-entry saya sebelum ini untuk kebaikan elemen2 yang saya sebutkan di atas.

Hihi... semua basic2 elemen kan... Fazz ingat dulu masa nak berurut lepas bersalin... makcik bidan siap suruh makan garlic lagi... sebab nak buang angin dalam badan & nak bagi urat lembut katanya....

Sekarang kita takyah la tumbuk bawak putih tuh... kita dah ada dalam kapsul dah... ambik -> masuk dalam mulut -> telan (tolak sikit dengan air)... hmmm... rasa bawang putih pon tak dan nak singgah kat lidah... you..... 

Dah ada yang mudah... kenapa nak yang payah kannn....?

Jommm... apa tunggu lagi... buang semua angin kus-kus yang ada dalam badan kita... buang semua kolesterol dalam badan dengan bantuan garlic nih....

pm...pm... jangan tak pm... 0137461811... Fazz sedia berkongsi & membantu

#setkurusbajet memang terbaik!!!!

luv : fadzlinarahman

twitter/instagram : fadzlinarahman
FB : Fadzlina Rahman

Monday, March 9, 2015

PERCUTIAN PERCUMA KE SEBERANG LAUT... #JOMBANGKOK

PERCUTIAN PERCUMA KE SEBERANG LAUT... #JOMBANGKOK


Salam semua....

siapa tak nak percutian yang ditaja kan? semua memang nak... saya pun nak... saya pasti... tuan/puan/cik yang sedang membaca ni pun nak kan? 4 Hari 3 Malam... di Hotel 5 Bintang... layanan VIP gitewwww.... siapa tak nak kan?

hihi... takpe... jangan risau... jangan malu-malu nak kata nak sebab anda jer pon yang dengar kata hati anda itu... :-)


Kali ni, syarikat akan membawa kita ke #Bangkok... wargh... tak kira la ke mana pon, saya suka sebab selain dapat pergi jalan2 percuma... saya juga dapat naikkan income saya... naik pangkat... bonus besar dan pengiktirafan....  That's why I LOVE this business.... Tiada paksaan... tetapi, kalau nak berjaya... kita kena la PUSH diri kita sendiri... 

Jom kita berangan sikit apa yang ada di Bangkok...
Kalau nak tahu lanjut leh cari hashtag kami instagram... cari #jombangkok... #glamjourney... hmmmm dan follow la saya di instagram yer.... & pm la saya ke 0137461811 utk tahu camana cara nak pergi ke sini percuma... 

See you yerrrr..... 
Love - Fazz -











Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...