Saturday, March 23, 2013

PREMIUM BEAUTIFUL (WAIST NIPPER) SESUAI UNTUK LELAKI....

Tahukah anda?

PREMIUM BEAUTIFUL juga sesuai untuk lelaki. Lelaki memakai lapisan yang dinamakan "waist nipper" atau "bengkung". Ianya mampu membantu membentuk tubuh badan dan membetulkan postur tubuh badan.

Google PicBerikut Fazz share KEBAIKAN WAIST NIPPER tersebut kepada lelaki:

1) Of course la untuk cuba 'mengecilkan' perut yang kian membuncit. huhu.. Lihat perubahan ketara pada lelaki sebelum dan selepas pemakaian PREMIUM BEAUTIFUL waist nipper ini...

Google Pic

2) Teknologi FIR (Far Infared Ray) mampu membantu:
 • melancarkan pengaliran darah & meningkatkan penghasilan dan stamina tubuh
 • menyah toksin di dalam badan ( badan manusia akan menyerap FIR ini dan menyebabkan molekul-molekul di dalam badan bergetar dan menjadi aktif)
 • memperbetul & memulihkan sistem pernafasan
 • mengekalkan kesegaran badan
 • mengurangkan kandungan asid dalam darah
 • tidur lebih selesa dan nyenyak
 • menghilangkan bau badan
 • membersihkan udara dalam badan
 • menghalang pembiakan sel-sel kanser

3) Menurunkan berat badan


Selain itu, PREMIUM BEAUTIFUL waist nipper ini boleh membantu untuk mereka yang mengalami "slip disc" atau "back pain". PREMIUM BEAUTIFUL waist nipper ini juga sesuai untuk anda.Google Pic


Google PicUntuk makluman anda, PREMIUM BEAUTIFUL CORSETT adalah satu-satunya korset yang mendapat PENGIKTIRAFAN Pakar Tulang (Chripcator):


Google Pic

Google Pic

Google Pic
Untuk yang driving jauh-jauh pun digalakkan pakai PREMIUM BEAUTIFUL waist nipper ini.

Cadangan tempoh pemakaian adalah 8 jam sehari untuk kesan yang lebih MEMBERANGSANGKAN.

OK. Sekarang kita tengok apa KEISTIMEWAAN waist nipper (bengkung) ini?A- 7 batang keluli memori dapat membantu menyokong pinggang dan menegakkan tulang belakang serta memperbaiki postur berdiri dan duduk. Tetulang ini sangat lembut dan selesa dipakai sepanjang hari. Ianya mampu menghilangkan sakit belakang.

B- Cangkuk 3 laras disisi diciptakan untuk keselesaan dan membantu mempercepatkan pembakaran lemak degil. Rekaannya sangat fleksibel. Ianya mampu membantu menghasilkan kesan pembentukan berdasarkan kesesuaian individu.

C- Perut menjadi kemas dan rata. Jadi, perut yang dah kian membuncit boleh ditutup.


Google Pic
Di bahagian belakang PREMIUM BEAUTIFUL waist nipper terdapat tali. Ianya bertujuan untuk mengemaskan dan merampingkan pinggang. Sebelum tali ditarik, tarik nafas terlebih dahulu. "Flabby" pada perut akan hilang dengan serta-merta.


TEKNOLOGI AKWATEK & AKWADYNE yang digunakan untuk membuat PREMIUM BEAUTIFUL CORSET ini mampu membantu di dalam menyerap peluh dan mewujudkan peredaran udara yang lebih baik, selesa dan tidak terikat semasa memakainya.


Google Pic


Kebaikan-kebaikan lain Akwatek & Akwadyne:

 1. Pencetus penyerapan yang baik dan menyah kelembapan seperti air, wap dan bau
 2. Berubah mengikut keadaan iklim dan cuaca
 3. penyejukan semulajadi dalam cuaca panas
 4. Memanaskan badan dengan selesa semasa cuaca sejuk
 5. Kuasa penyerapan toksid keluar dari tubuh

Jadi, kepada lelak-lelaki di luar sana, sudah banyak Fazz senaraikan kebaikan bengkung (waist nipper) ini. Diharap, Fazz dapat berkongsi sedikit ilmu kepada anda semua.

Untuk mendapatkan info yang lebih lanjut, anda boleh hubungi Fazz 0137461811. Apa tunggu lagi??? Cepat... lelaki juga berhak untuk kelihatan tampan dan menawan..... :-)

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...